04.07.2011


Ce este Busola CMS?


Busola CMS este un website dotat cu un sistem de administrare al continutului (Content Manager System), avand o interfata intuitiva si ergonomica, ce permite unui utilizator sa modifice continutul paginilor fara a fi necesare cunostinte de programare.

Ce scop are Busola CMS?


Busola CMS este creata cu scopul de a raspunde in totalitate urmatoarelor nevoi:

  • Orice afacere puternica are o publicitate online excelenta, detinand cel putin un website care se pozitioneaza pe primele locuri in motoarele de cautare.
  • Utilizatorul internetului de azi este tot mai pretentios, dorind o informare cat mai rapida, detaliata si organizata.

In Romania exista inca multe unitati de cazare care pentru publicitatea online se bazeaza integral pe portaluri.

Acest obicei este un atavism al perioadei cand motoarele de cautare nu existau sau nu erau inca eficiente. In acele vremuri utilizatorii internetului erau nevoiti sa caute in diferite cataloage online pentru a gasi alte website-uri care sa ii ajute. Dar acele vremuri au apus.

Azi motoarele de cautare sunt sufletul internetului. Cine nu a auzit de Google? Cine nu apeleaza la Google cand doreste sa se informeze? Chiar pentru a ajunge la un anumit portal, vizitatorul va utiliza un motor de cautare. Astfel ca se ridica intrebare logica: De ce sa apelam la intermediari cand putem sa oferim direct vizitatorului informatia pe care o cauta?

Avand in vedere aceste considerente, sa analizam putin demersul unui vizitator care doreste de exemplu, sa gasesca cazare in statiunea Baile Felix.

Primul pas firesc este sa caute pe Google dupa cuvintele cheie care le considera neceare pentru a raspunde problemei lui, cum ar fi "cazare baile felix".

Motorul de cautare ii returneaza pe prima pagina 10 rezultate cu un sumar.

Din aceste 10 rezultate, vizitatorul va vizita in ordinea care i se pare ca il duce cel mai rapid la informarea de care are nevoie.

Daca are de ales intre un link Pensiunea Nufarul Argintiu ** -  Baile Felix care e posibil sa fie raspunsul pe care il cauta si un alt link Unitati de cazare din Baile Felix, din care va trebui sa mai caute alte linkuri care ar putea sa il ajute, in cele mai multe cazuri va opta pentru calea cea mai scurta si mai explicita - Pensiunea Nufarul Argintiu ** - Baile Felix.

Daca acest website ii ofera toate informatiile necesare si vizita se finalizeaza cu o rezervare online (sau telefonica), cautarea lui se incheie aici, restul rezultatelor fiind nesemnificative. Doar daca din anumite considerente website-ul vizitat nu il ajuta, trece mai departe.

Trebuie observat in primul rand ca a te baza doar pe portaluri implica luarea in calcul a mai multor factori care se determina unul pe celalalt. Nerealizarea unuia dintre ei, face ca restul sa nu mai poata fi realizati.

  • Portalul trebuie sa fie optimizat sa raspunda cuvintelor cheie cerute de vizitator.
  • Portalul respectiv trebuie sa se afle in primele rezultate, inaintea altor portaluri sau website-uri concurente;
  • Vizitatorul trebuie sa aleaga dintre toate linkurile, exact linkul portalului in care avem inscrisa unitatea.
  • Din multimea de unitati inscrise pe portal, vizitatorul va trebui sa ne aleaga exact pe noi, ignorandu-i pe toti ceilalti, care sunt concurenta noastra directa.

Ati jucat la loto 6 din 49? De cate ori ati castigat marele premiu? Acum socotiti care e sansa ca toti factorii de mai sus sa fie in favoarea dumneavoastra. Teoretic mai mica decat la loto. Practic e totusi ceva mai mare, pentru ca intervine si un factor decizional pe langa noroc. Dar sansa ramane totusi infima.

Busola CMS este un website cu performante excelente, optimizat special pentru o anumita unitate.

Busola CMS depaseste toate performantele oferite de alte modalitati de promovare online, reusind sa se pozitioneze in primele rezultate in motoarele de cautare cum este Google.

Busola CMS reprezinta o garantie a succesului in atragerea turistilor.

In concluzie: De ce sa apelam la intermediari cand putem sa oferim direct vizitatorului informatia pe care o cauta? De ce sa ne bazam pe noroc, atunci cand putem sa realizam in mod direct si sigur prezentarea unitatii nostre de cazare?

Pentru cine este Busola CMS?

Busola CMS este destinata unitatilor de cazare:
  • pensiuni,
  • hoteluri,
  • case de vacanta,
  • cabane,
  • vile,
  • etc.

De ce Busola CMS?
  • Pentru ca exista oameni de afaceri care inteleg cum evolueaza lucrurile si doresc tot ce e mai bun pentru afacerea lor.
  • Pentru ca fiecare unitate de cazare din Romania merita si trebuie sa fie promovata cat mai bine.
  • Pentru ca e mai eficient sa investesti decat sa cheltuiesti!
  • Pentru ca Busola va orienta turistul la destinatie!

Mai multe detalii pe Website-ul aplicatiei Busola CMS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu